Najoriginalnija pozivnica za venčanje svih vremena! (VIDEO)

U maniru holivudskih blokbastera Duško i Jovanka snimili su video-pozivnicu za svadbeno slavlje. Kratki film sadrži sve najznačajnije trenutke njihovih života - od rođenja, upoznavanja pa do prosidbe koja je, takođe, bila filmska

  • 5

Duško i Jovanka Oljača iz Vukovara zauvek će pamtiti 12. maj kada su se venčali, a da svadbu zapamte i njihovi gosti čak i pre same svečanosti, pobrinuli su se video-snimkom koji su nam poslali.

U maniru holivudskih blokbastera Duško i Jovanka snimili su video-pozivnicu za svadbeno slavlje. Kratki film sadrži sve najznačajnije trenutke njihovih života - od rođenja, upoznavanja pa i prosidbe koja je, takođe, bila filmska.

Na ideju je došla supruga i to nekoliko dana nakon što sam je zaprosio. I to je bilo iznenađenje - priča Duško Oljača, gitarista iz Vukovara o svojoj supruzi, inače pedagogu, Jovanki.

Prosidbu je, kaže, planirao tri meseca i snimio je film u trajanju od sedam minuta.

- Rekao sam njenoj prijateljici da je kako god zna i ume izvede u jedan kafić pod izgovorom da će tamo biti neka prezentacija posuđa i da ona ide sa njom, da joj pravi društvo. Naravno, moja Jovanka nije ni trenutka posumnjala u to, niti je očekivala bilo šta, a kamoli da ću je zaprositi - prisetio se Duško.

- Prijatelji su moj film pustili pred četrdesetak prisutnih ljudi, a ja sam čekao ispred lokala da dođe poslednja scena filma, kada je trebalo da upadnem - priča Duško.

- Kad smo počeli da planiramo svadbu i pričamo o pozivnicama, supruga me je pitala: "Zašto ne bismo probali da napravimo video-pozivnicu kao za prosidbu?". Meni se, naravno, svidela ideja i idućih mesec i po doslovno sam proveo zatvoren u kući smišljajući video - objašnjava Duško.

Uz njenu pomoć ideje su počele da se razvijaju i deo po deo sve se sklopilo, ispričao nam je Duško kako je nastala pozivnica koja je izazvala oduševljenje kod svakog od 250 pozvanih.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA