Autom oborio rođaka s bicikla i pretukao ga!

Ljubiša S. (56) iz sela Drmna kod Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svog rođaka M. Ž. iz Bradarca, nakon što ga je autom oborio s bicikla

  • 0

Požarevačka policija je uhapsila i odredila zadržavanje Ljubiši S. (56) iz sela Drmna zbog sumnje da je pretukao svog rođaka M. Ž. iz Bradarca, nakon što ga je autom oborio s bicikla.

Do ovog napada je došlo 22. maja, oko 12.30 sati, na putu koji od sela Bradarac vodi ka manastiru Rukumija.

- Upravljajući svojim putničkim vozilom marke "jugo", Ljubiša S. je prvo sustigao M. Ž. koji se biciklom kretao ka manastiru, potom udario u njegov bicikl i tako ga oborio na zemlju. Nakon toga je izašao iz vozila i svog rođaka, sa kojim je od ranije u svađi, više puta šutirao i pesnicama ga udarao po glavi i telu, a onda pobegao s lica mesta - kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Osumnjičeni je sutradan pronađen i uhapšen i, nakon zadržavanja od 48 sati, predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA