KRAJ POTRAGE: Uhapšen masovni ubica iz Češke!

Policija je za osumnjičenim Kevinom Dalgrenom tragala od srede uveče kada su pronađena tela četiri osobe, bračnog para i njihova dva sina

  • 0

Američke vlasti uhapsile su u Vašingtonu osumnjičenog za ubistvo četvoročlane porodice u Češkoj, saopštila je danas češka policija.

Policija je za osumnjičenim Kevinom Dalgrenom tragala od srede uveče kada su pronađena tela četiri osobe, bračnog para i njihova dva sina, u porodičnoj kući u Brnu, 200 kilometara jugoistočno od Praga.

- Kevin Dalgren, osumnjičen za četvorostruko ubistvo, uhapšen je sinoć po sletanju u Vašington - saopštio je na češkoj televiziji šef regionalne policije.

Portali u Češkoj navode da je Dalgren (20) poleteo za SAD iz Beča, prenela je agencija Rojters.

Policija je juče saopštila da se veruje da je osumnjičeni Amerikanac najverovatnije bliski rođak žrtava.

Prema rečima komšija žrtava, pre nego što su tela pronađena, u kući je izbio požar, što su potvrdile i vatrogasne ekipe.

Pretpostavlja se da je požar podmetnuo ubica, ali se za sada ne zna ko je pozvao vatrogasce, preneo je češki list "Dnes".

Ovaj list je objavio i da su ubijeni otac i jedan od sinova bili članovi grupe "Ukulele orkestar" iz Brna, koja je objavila na Fejsbuku da otkazuje sve koncerte.

Osumnjičeni je u Brnu dao oglas da drži časove engleskog i tražio je posao.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto- ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA