Uhapšen Keljmendijev sin Liridon

Liridon (30) je uhapšen na graničnom prelazu "Kula" na ulazu u Crnu Goru, po nacionalnoj poternici koju je za njim raspisala Ispostava policije Kotor

  • 1

Sin narko-bosa Nasera Keljmendija Liridon (30) uhapšen je na graničnom prelazu "Kula" na ulazu u Crnu Goru, po nacionalnoj poternici koju je za njim raspisala Ispostava policije Kotor.

Poternica je, kako se navodi, raspisana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izdržavanja kazne zatvora, na koju je Keljmendi mlađi osuđen presudom ovog suda, zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja podstrekavanjem.

Inače, drugi Keljmendijev sin Elvis je pre desetak dana osuđen u Prištini na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva.

Klan Keljmendi je pored prištinskih imao i crnogorska dokumenta. Liridon Keljmendi je "stanovnik" Bijelog Polja od 2004. godine, o čemu je pisao nedavno podgorički nedeljnik "Monitor".

Njihov otac Naser je uhapšen početkom maja u Prištini, takođe, prema međunarodnoj poternici koju je za njim raspisao Sud BiH, koji ga tereti za teška kriminalna dela.

Stejt department je prošle godine Nasera Keljmendija označio kao najvećeg narko-bosa na Balkanu i Evropi, veoma opasnog po SAD.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bendz

    25. maj 2013 | 03:58

    Amerima Naser ugrozava biznis i zato je na njihovoj listi. Lobi americkih dilera je veoma mocan i uticajan kroz zvanicne institucije i Naser je postao ozbiljna konkurencija tajnom narko-drzavnom biznisu. BiH je natjerana od Amera da ga srede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA