STRAŠNO: Ubila verenika tri sata pred venčanje, kad se pijan vratio s momačke večeri!

Nakon zločina, Na Kola Frenklin nije mogla da veruje šta je uradila, a kada su joj saopštili da je njen partner Bili Bruster mrtav, uspaničeno je povikala: "Morate ponovo da proverite!"

  • 9

Na Kola Frenklin (32) iz Vajthola u Pensilvaniji (SAD) na smrt je izbola nožem svog verenika i partnera Bilija Brustera (36), i to samo tri sata pre zakazanog venčanja para, koji je već živeo zajedno i imao devetomesečnog sina.

Do tragičnog događaja došlo je posle žestoke svađe, koja je izbila nakon što se Bruster u ranim jutarnim satima pijan vratio sa razuzdane momačke večeri.

U žaru sukoba, napao je Frenkllinovu i pokušao da uzme njihovog devetomesečnog sina i da ode sa njim. Nesuđena mlada je na to zagrabila nož, prema navodima njenih advokata, kako bi zaštitila dete, i nanela Brusteru teške povrede, od kojih je i izdahnuo.

Nakon zločina, Frenklinova nije mogla da veruje šta je uradila, a kada su joj saopštili da je Bruster mrtav, uspaničeno je povikala: "Morate ponovo da proverite!".

Optužba, međutim, nije uvažila njene argumente da je delovala u afektu i kako bi zaštitila dete, tako da joj je suđeno za prvostepeno ubistvo, za koje maksimalnu kaznu predstavlja doživotna robija.

Kada se par ujutro nije pojavio na venčanju, sveštenik koji je trebalo da ih venča došao je do njihove zgrade da ih potraži, a počeli su da pristižu i svečano odeveni svatovi nesvesni da su umesto na svadbu stigli na mesto zločina.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perkonx

    26. maj 2013 | 22:48

    Naravno da ne opravdavam ovakve stvari, ali ne razumem kad ljudi pljuju neku zemlju, a i u njihovoj rodjenoj je previse kriminala, zlocina, ubistava itd svakog dana. A ako uporedite Ameriku sa oko 400 miliona stanovnika i bilo koju zemlju na Balkanu sa par miliona stanovnika i pogledate procenat nemilih dogadjaja tamo i ovde po glavi stanovnistva, iznenadili biste se...

  • Mile

    26. maj 2013 | 21:19

    Da, to se dešava samo u Americi. Monstruozna ubistva čine samo okrutni Ameri. Psst

  • Bunar

    26. maj 2013 | 20:27

    I to je Amerika.Od mene toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA