PRETUČENI FRANCUZ: Ostajem u Srbiji, i dalje je smatram svojom domovinom! (FOTO)

Francuz Karl Odbur, kojeg je mladić udario samo zato što je vozio rolere u Studentskom parku, kaže za Telegraf da ga to neće zaustaviti u internet borbi za bolji imidž Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika stevo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bruka Srbije

    28. jul 2016 | 19:02

    Dobro ajde sad ovako ,dolazimo do zakljucka da u mojoj Srbiji (koja po svemu sudeci daleko zagriza u primitivizam,zatucanost,srlja u 10 vek) ne sme da se voze roleri a jos manje otac sa cerkom jer ce naici na neke velike majmune koji ce ga iz cistog mira napasti i prebiti jer bogati po njima nije da jedan muskarac vozi rolere (jer je odmah pedercina)vec da prebija zenu,kocka se,siluje decu,maltretira decu,bude "vernik" jer je IN iako pojma nema sta znaci biti vernik,uz psovke familije ide pominjanje Boga ,dize tri prsta iako znacenje istog mu se ni ne nazire i ono sto je vise krsan to bolje jer biti nesto drugo sto se danas ne smatra prilicnim za jednog muskarca je woow lose ,e Srbijo na sta si ti spala a komentarises ove teroriste islamiste i imigrante ?! Sa ovakvim ponasanjem retardiranih daleko ce Srbi ,Srpkinje i Srbija da dogura ! A u svetu ste nas tako lepo obrukali da ni sva mora sveta nmg da nas operu od vaseg primitivizma i prostakluka ! Zivite svoj jadan i bedan zivot i pustite druge ljude da rade nesto pametno kad ste vi nesposobni !

  • pera

    28. maj 2013 | 15:14

    Da, bio je ovaj grad siguran ja to dobro znam 45 u njemu zivim...mnogo je fukare doslo da zivi u ovom gradu...navikli da se ponasaju nasilnicki i da sve na taj nacin zavrsavaju u zivotu...miran svet se povukao sabio glavu u zemlju i cuti....zalosno je da jedan stranac moze davoli ovaj grad i narod vise od nas samih...ostra kazna za ovaj olos i bilo bi u ovom gradu sve ok....malo zatvora svakog opameti...

  • Neverovatno

    28. maj 2013 | 07:57

    To je mogo i u sred Pariza da mu se desi, svugde ima stoke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA