Žena se obesila na salašu, telo pronašao njen muž!

Desanka Milosavljević (53) iz Petrovca na Mlavi izvršila je samoubistvo vešanjem, na svom salašu na potesu zvanom "Lugovi", a njeno beživotno telo pronašao je njen suprug

  • 0

Desanka Milosavljević (53) iz Petrovca na Mlavi izvršila je samoubistvo vešanjem, na svom salašu na potesu zvanom "Lugovi". Njeno beživotno telo zatekao je suprug Aranđel M. (74) i o tome odmah obavestio policiju.

Izlaskom na lice mesta, utvrđeno je da se Desanka obesila o kanap privezan za gredu na tremu, koja se nalazila na visini od oko dva metra.

Pored tela pronađena je i stolica "tronožac", na koju se ona prethodno popela. Na vratu pokojnice uočeni su tragovi od kanapa, karakteristični za ovakvu vrstu samoubistva, dok drugih tragova i povreda koji bi ukazivali na izvršenje nekog krivičnog dela nije bilo.

Pošto je utvrđeno da se radi o samoubistvu, istražni sudija Višeg suda u Požarevcu nije tražio obavljanje sudsko-medicinske obdukcije. Razlog ovog samoubistva nije poznat, jer pokojnica iza sebe nije ostavila oproštajnu poruku.

Od početka godine, na području Policijske uprave Požarevac izvršeno je ukupno sedam samoubistava, četiri vešanjem i po jedno pucanjem u glavu, trovanjem lekovima.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA