Sumnjiva smrt penzionerke kod Ljiga

U prostoriji u kojoj je pronađeno telo Koviljke M. (76) ima dosta krvi, a kabl od telefonske slušalice je pokidan. Sin tvrdi da nesrećna žena nije bila u sukobu ni sa kim

  • 0
Policija na mestu uviđaja u selu Mala ivanča Foto: Marko Todorović

Beživotno telo penzionerke Koviljke M. (76) pronađeno je u njenoj kući u ljiškom selu Babajić. Istraga će utvrditi da li se radi o nasilnoj ili prirodnoj smrti, a inspektori su na licu mesta pronašli tragove krvi.

Kako Telegraf saznaje, u prostoriji u kojoj je Koviljka boravila pronađeno je dosta krvi, dok je kabl od telefonske slušalice bio pokidan. Naložena je obdukcija njenog tela, kako bi se utvrdio uzrok smrti, a jedna od mogućih varijanti je da je ženi, koja je bila hronični bolesnik, pozlilo i da je zbog toga pala i udarila glavom u radijator, a da je kabl od telefona otkinut prilikom pokušaja da pozove Hitnu pomoć.

Telo žene koja je živela sama je pronašao njen sin Dušan M. (40), koji je živeo u susednoj kući, u istom dvorištu.

On je istražnim organima rekao da nisu imali nikakvih porodičnih problema, niti su bili u sukobu sa rodbinom i komšijama.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA