Zabio se kolima u zid, konture auta ostale na fasadi! (FOTO)

Osamnaestogodišnji Miodrag Gocić iz Gornjeg Matejevca teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi u svom selu. Kako je saopštila policija, mladić je vozilom „opel" sleteo sa puta, a zatim se zabio u kuću vlasnika Branka Radenkovića. Od siline udarca na fasadi je ostao otisak bočne strane vozila

  • 1

Osamnaestogodišnji Miodrag Gocić iz Gornjeg Matejevca teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi u svom selu. Kako je saopštila policija, mladić je vozilom „opel" sleteo sa puta, a zatim se zabio u kuću vlasnika Branka Radenkovića. Od siline udarca na fasadi je ostao otisak bočne strane vozila.

Stanovnici Čerenske ulice, gde je došlo do nesvakidašnje nezgode, kažu da su mislili da je pukla bomba.

- Bilo je rano jutro, sa mužem sam pila kafu kada smo čuli stravičan tresak, kao da je eksplodirala bomba. Istrčali smo na ulicu i videli kola koja su udarila, a zatim se odbila od zida. Izgledalo je kao da ih je neko nacrtao na fasadi - kaže jedna meštanka Gornjeg Matejevca.

Rodbina nastradalog mladića kaže da je on relativno skoro dobio vozačku dozvolu.

- Prošle godine je položio vozački ispit, pa je imao običaj da kolima uveče izlazi u provod. Ne znamo gde je bio te večeri kada je došlo do nesreće. Teško je povređen, roditelji su neprestano pored njega, ko zna šta će sa njim biti - kazala je za naš portal Miodragova strina.

Gocić je sa teškim povredama glave zbrinut na Klinici za neurohirurgiju niškog Kliničkog centra.

- Pacijent je zadobio kontuziju mozga, u veoma teškom je stanju, priključen je na aparate za disanje jer je životno ugrožen - rekao je za Telegraf rs dr Dragan Zlatanović, šef kabineta direktora niškog Kliničkog centra.

Policija je saopštila da se uzroci nesreće još utvrđuju. Međutim, pretpostavlja se da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom usled brze vožnje i neiskustva.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA