Ubio mladića čakijom jer mu se smejao što pretura po kontejneru!

Kobne večeri je Pajić, koji je u UKC umro sinoć, sa još dvojicom prijatelja, čiji identitet zasad nije poznat, napao i provocirao čoveka dok je sa suprugom preturao po obližnjem kontejneru, u banjalučkom naselju Lauš

  • 2

Mladić Bojan Pajić (29) iz Banjaluke koji je preminuo u banjalučkom Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) nakon što ga je sugrađanin Duško Drljača (45) izbo čakijom, stradao je jer je sa drugovima napao Drljaču koji je sa suprugom preturao po kontejneru.

Kako pišu "Nezavisne", kobne večeri Pajić, koji je u UKC umro sinoć, sa još dvojicom prijatelja, čiji identitet zasad nije poznat, napao je i provocirao Drljaču dok je sa suprugom preturao po obližnjem kontejneru, u banjalučkom naselju Lauš.

Marija Markanović, portparol Centra javne bezbednosti Banjaluka, potvrdila je da je Pajić zajedno sa još dvojicom nepoznatih mladića prvi napao Drljaču koji se branio čakijom i u grudi ubo Pajića nanevši mu teške povrede vitalnih organa.

Osumnjičeni Drljača je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu, a zatim i kod dežurnog tužioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    27. maj 2013 | 14:57

    Umesto da mu daju za hranu oni mu se smejali i još ga i napali.

  • Dule

    27. maj 2013 | 18:36

    Pa dobro sad zna da netreba da se smeje siromasnima i netreba ih podjebavati.steta sto mu to nece vise koristiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA