Progutao heroin bežeći od policije!

Smederevska policija uhapsila je Milana B. (31) koji je u svom autu skrivao heroin namenjen preprodaji. Dok je bežao od policijiske potere, Milan B. je progutao deo heroina koji je imao u najlonskoj kesici

  • 1

Nakon ulične potere, policija je juče uhapsila Milana B. (31) iz Smedereva, koji je u svom autu skrivao heroin namenjen preprodaji.

- Juče po podne, na ulazu u Smederevo iz pravca Beograda, policija je pokušala da zaustavi vozilo osumnjičenog. On je, ne poštujući znake saobraćajnog policajca, nastavio i ubrzao vožnju, pa je policajac morao da se baci u stranu, kako bi izbegao da ga automobil udari. Dok je bežao, Milan B. je deo heroina, koji je imao u najlonskoj kesici, progutao, dok je ostatak rasuo po unutrašnjosti vozila i po kolovozu – kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Nakon nekoliko stotina metara potere, inspektori su sustigli osumnjičenog, zaustavili ga, savladali i doveli u zgradu Policijske uprave, gde su mu, nakon lekarskog pregleda, odredili policijsko zadržavanje.

- Osumnjičeni se tereti da je, u proteklih nekoliko meseci, za potrebe desetak svojih redovnih kupaca, skoro svakodnevno odlazio u Beograd i kupovao heroin, obično u količini od pet grama. Drogu je donosio u Smederevo, miksovao, prepakivao u manje paketiće i prodavao – kažu u policiji.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zinida Tikazem

    29. maj 2013 | 10:40

    Pa jel ga radio sta taj heroin,to niko ne pishe,mene zanima dal ga je shljako preko zeludca,ko exeri i ostala gudra sto se guta a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA