Vlasnik Intermeco kafe se ubio zbog dugova?

Dragan Erić (50) izvršio je samoubistvo na auto-putu na izlazu iz Beograda. Prethodno je, kako se sumnja, pucao u šoferšajbnu kako bi isprobao oružje

  • 3

Vlasnik firme "Intermeco kafa" Dragan Erić (50) izvršio je samoubistvo na auto-putu na izlazu iz Beograda, tako što je pištoljem pucao sebi u usta dok je upravljao svojim automobilom!

Prethodno je, kako se sumnja, pucao u šoferšajbnu kako bi isprobao oružje. Iako je prvobitno postojala sumnja da je ubijen, preliminarni rezultati obdukcije, kao i nalaz forenzičara (barutne čestice pronađene na Erićevoj ruci) pokazuju da je ispalio jedan hitac, koji je izašao kroz potiljak glave i na mestu ga usmrtio.

Zašto je digao ruku na sebe još nije poznato, ali se kao mogućnost pominju dugovi, s obzirom na to da je Erićeva firma od 2010. godine bila u stečaju, a zatim ubrzo i ugašena.

Dragan Erić se ubio u ponedeljak oko 18.30 na auto-putu ka Nišu, pre skretanja za Umčare. Nalazio se za volanom "ford fokusa", novosadske registracije i u kolima u tom trenutku nije bilo drugih ljudi. Automobil se najverovatnije nalazio u krajnjoj levoj traci, na nekoliko kilometara od skretanja za Umčare.

Najverovatnije nakon pucnja, vozilo je pri velikoj brzini izgubilo kontrolu, zakačilo jedan od stubića i nastavilo da se kreće naslonjeno na ogradu, koja se potpuno iskrivila. "Ford" je narednih 50 metara klizio niz bankinu, a zatim se zarotirao i našao u suprotnom smeru, ka Beogradu. Najpre se sumnjalo da je reč o saobraćajnom udesu, a potom je istraga pokazala da se u kolima nalazi pištolj registrovan na Erićevo ime, kao i da je rana na njegovoj glavi od vatrenog oružja.

- Šoferšajbna automobila je bila oštećena i isprskana krvlju, a na njoj su se videli tragovi, dve rupe koje se nalaze negde u visini mesta suvozača, na rastojanjima od 30 santimetara - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Zbog neobičnih okolnosti pod kojima se sve dogodilo, prvobitno se javila sumnja da je Erić možda ubijen. S obzirom na to da sa njim niko nije bio u vozilu, pominjao se i neverovatan scenario po kojem je "vlasnik ugašene firme Intermeco kafa upucan snajperom". Nalazi forenzičara, kao i lekara koji su obavili obdukciju odbacili su te tvrdnje.

- Erić ima jednu prostrelnu ranu koja je ušla kroz usta i izašla kroz potiljak. Zubi mu nisu oštećeni i sve to zajedno ukazuje da je reč o samoubistvu - rečeno je u Institutu za sudsku medicinu.

Zasad ostaje nepoznanica da li je Erić imao nekih problema u poslednje vreme. Motiv suicida mogli bi da budu i dugovi, koji su, kako nezvanično saznajemo, prilično veliki. U prilog tome govori i činjenica da je nekada vrlo uspešna firma "Intermeco kafa" ugašena 2010. godine, nakon što je prvo bila u stečaju.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Kexi Jovanović

    28. maj 2013 | 22:51

    a jeste, ubio se u toku voznje... prvo je probao pistolj kroz soferku... mhhh... juce

  • Car

    28. maj 2013 | 23:11

    Meco....neka ti je laka zemlja. Najveci smekeru....

  • sale

    28. maj 2013 | 23:57

    Velika tagedija...zasto Meco???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA