Ceca, Ivan Gavrilović i Nikola Lazetić svedoče o Zemuncima

Ivana Buha tvrdi da su da su Branku Jevtoviću Jorgi, sa Cecinog broja telefona pretili Luka Bojović, Dragiša Binić, Borislav Pelević, Milorad Ulemek Legija i Cecina sestra Lidija Ocokoljić

  • 5

Supruga svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta Ivana Buha tvrdi da su "prijatelji Svetlane Cece Ražnatović" pred smrt pretili njenom bivšem nevenčanom suprugu Branku Jevtoviću Jorgi, koji je ubijen 30. oktobra 2004. godine.

Sudsko veće prihvatilo je predlog odbrane da na sledeće ročište, zakazano za 20. jun, kao svedoke pozove Cecu, Lazetića, pevača Ivana Gavrilovića i jednog od najbližih Arkanovih saradnika Stojana Novakovića.

Kako Telegraf saznaje, Ivana Buha je pred Specijalnim sudom, na suđenju za ubistvo Jorge, rekla da su sa Cecinog broja telefona Jorgi, između ostalih, pretili Luka Bojović, Dragiša Binić, Borislav Pelević, Milorad Ulemek Legija i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

Prema njenim rečima, sukob između Jorge i Cece nastao je zbog transfera fudbalera Nikole Lazetića.

- Branko je iz "Vojvodine" doveo Lazetića u "Obilić", a Arkan je trebalo da ga odvede u inostranstvo i da Jorgi, nakon prodaje, da polovinu novca, što je tada iznosilo četiri miliona maraka. Kada je Arkan ubijen, Branko je tražio pare, a ona se pravila luda i tada su sa njenog broja počeli da prete njeni prijatelji - tvrdi Ivana Buha.

Inače, svedočenje Ivane Buhe obeležila je njena žučna rasprava sa advokatima odbrane. Na kraju, sudija je zbog nepoštovanja suda izrekao dve kazne u ukupnom iznosu od 120.000 dinara.

Sa druge strane, Borislav Pelević za Telegraf negira ove navode i tvrdi da, osim Svetlane Ražnatović, ne poznaje nikoga od spomenutih.

- Nikada u životu nisam razgovarao sa telefona Svetlane Ražnatović. Niti znam ko je Jorga, niti znam ko je Ivana Buha, niti znam čija je ona više žena. Ne zanimaju me izjave takvih lica, a pogotovo me ne zanimaju izjave žena koje toliko menjaju muškarce, i to uglavnom kriminalce - kaže Pelević za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    29. maj 2013 | 12:53

    NE ZAMERITE ZENI,PA NA NJU JE PALA TUS KABINA

  • GN

    29. maj 2013 | 13:11

    Kakvo lepo drustvo!

  • pera peric

    29. maj 2013 | 15:16

    Pa ako ne zna ko je Ivana Buha, otkud zna da menja muzeve i to uglavnom kriminalce? haha amaterska laz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA