SNP: Medojević je crnogorski baron Minhauzen!

- Ponovo se oglasio baron Minhauzen crnogorske političke scene - Nebojša Medojević, izgovarajući po ko zna koji put neistine o SNP-u - kaže se u saopštenju ove partije

  • 0

Socijalistička narodna partija (SNP) oštro je danas odgovorila na prozivke predsednika Pokreta za promene i jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, nazvavši ga crnogorskim baronom Minhauzenom.

Medojević je prethodno, komentarišiću odluku Vlade Crne Gore da poveća porez na dodatnu vrednost sa 17 na 19 odsto, kazao da je to posledica dogovora Demokratske partije socijalista i SNP-a kako bi se sredstvima iz državnog budžeta zaštitili interesi ruskog partnera u Kombinatu aluminijuma Podgorica (KAP).

- Ponovo se oglasio baron Minhauzen crnogorske političke scene - Nebojša Medojević, izgovarajući po ko zna koji put neistine o SNP-u. Samo je velika mržnja, nemoć i poznata bolesna ambicija mogla naterati Medojevića da dovede u vezu odluku Vlade o povećanju PDV-a, kojoj se SNP jedini u kontinuitetu protivi, sa skupštinskom zaključcima o KAP-u - navodi se u saopštenju SNP-a.

Dodaje se da je upravo SNP sprečio da se na teret budžeta Crne Gore isplati 50 miliona evra ruskom partner u KAP-u.

- Bilo bi smešno da nije tragično to što saopštava Medojević, jer su ga građani Crne Gore dobro upoznali kao osobu koja nikad nikome i ništa nije smela reći u oči, već to radi krijući se, kukavički, iza društvenih mreža - navela je SNP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA