Novosadski taksista izazvao nesreću u Crnoj Gori!

Zoran Jovović (44) je u nedelju, u blizini tunela Ivica, upravljajući vozilom "fiat" bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli državljani Srbije Marko Ignjatović (25), Nada Karakašić (44) i Neda Popović (26)

  • 1

Taksisti iz Novog Sada Zoranu Jovoviću (44), učesniku saobraćajne nesreće kod tunela Ivica na magistralnom putu Žabljak-Šavnik, danas je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Jovović je u nedelju, u blizini tunela Ivica, upravljajući vozilom "fiat" bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli državljani Srbije Marko Ignjatović (25), Nada Karakašić (44) i Neda Popović (26), koji su bili njegovi saputnici.

Sudija za istrage Osnovnog suda iz Žabljaka Rajko Šibalić saslušao je Jovovića nakon izlaska iz pljevaljske bolnice i odredio mu pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

U saobraćajnom udesu teško je povređen i drugi učesnik nesreće Žabljačanin Milenko Ćosović (31) koji je upravljao vozilom "pasat" i čeono se sudario sa vozilom novosadskih tablica.

On je zbog povreda opasnih po život prevezen u Klinički centar u Podgorici gde se oporavlja.

U "fijatu" se nalazila i Jovovićeva supruga Biljana (41) koja se, nakon hirurške intervencije, uspešno oporavlja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    29. maj 2013 | 16:53

    Jao jezivo, znala sam da je vozio i pobio ih ovaj sto je prosao samo sa ogrebotinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA