NEPTUN: Novi svet tehnike i za Novosađane

Kao najveći regionalni trgovac potrošačkom elektronikom i belom tehnikom, "Neptun" je proširio svoje prisustvo u zemlji otvaranjem nove prodavnice u Novom Sadu

  • 0

U četvrtak 30. maja u 10h, u Novom Sadu se otvara prva "Neptun" maloprodajna radnja. Radnja će biti otvorena u okviru BIG Shopping centra, na površini od 1000m2. U njoj će svi posetioci moći da pronađu sve što im je potrebno od elektronskih i električnih uređaja za opremanje vašeg doma.

"Neptun" će na dan otvaranja omogućiti svim kupcima širok izbor visokokvalitetnih proizvoda po neponovljivim cenama.

“Neptun” je na tržištu Srbije prisutan od 2007. godine. Do sada već ima deset maloprodajnih objekata: četiri u Beogradu (Jurija Gagarina 26; Bul. kralja Aleksandra 294; Bežanijska kosa, IDEA Super, Partizanske avijacije bb; Zemun TC BN BOS, Batajnički drum 1), jedan u Pančevu (Aviv park, Miloša Obrenovića 12), tri u Nišu (Majakovskog bb; Tržnom centru Forum, Obrenovićeva 42 i Tržnom centru DIS, Bul. Medijane 15), jedan u Kraljevu (Cara Lazara 38) i jedan u Kragujevcu (Delta park).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA