Komandant Žandarmerije na VMA, život mu je ugrožen!

Bratislav Dikić hitno je smešten na VMA pošto mu je iznenada pozlilo, a posle detaljnih analiza konstatovano da ima emboliju pluća, odnosno začepljenje plućne arterije, kao i tombozu leve noge

  • 6

Komandant Žandarmerije Bratislav Dikić u utorak je hitno smešten na Vojnomedicinsku akademiju pošto mu je iznenada pozlilo, a njegovo zdravlje je ozbiljno narušeno jer je posle detaljnih analiza konstatovano da ima emboliju pluća, odnosno začepljenje plućne arterije, kao i tombozu leve noge, prenose Naše novine.

- Doktori na VMA učinili su sve što su mogli, tako da je komadantu Žandarmerije bolje posle terapija, a za sada će ostati na lečenju i neizvesno je kada će biti pušten kući - kaže za ovaj list jedan od najbližih Dikićevih saradnika.

Pomenuta oboljenja obično su prouzrokovana stresom, pa su afere u Žandarmeriji koje su nailazile jedna za drugom najverovatnije dovele do pogoršanja njegovog zdravlja.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA