Doživotni zatvor za otmicu i ubistvo devojčice

Mark Bridžer je osuđen zbog otmice ii ubistva Ejpril Džons (5), koja je bolovala od cerebralne paralize

  • 2

Bivši radnik u klanici Mark Bridžer (47) osuđen je na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i ubistva Ejpril Džons (5), što je slučaj koji je izazvao jednu od najintenzivinjih policijskih potraga u britanskoj istoriji.

Ejpril, koja je bolovala od cerebralne paralize, nestala je dok se igrala blizini svoje kuće u gradiću Mejčinletu, u Velsu 1. oktobra 2012. Njeno telo nije nikad pronađeno.

Porota je Bridžera proglasila krivim ne samo za otmicu i ubistvo, već i za neovlašćeno raspolaganje telom žrtve i njegovo sakrivanje sa namerom da se onemogući delovanje pravde.

Prilikom izricanja presude, sudija Grifit Vilijams je rekao kako je siguran da je reč o pedofilu, koji je imao morbidne fantazije o devojčicama, dok je tužilac Bridžera nazvao "hladnokrvnim ubicom" koji je smislio gomilu laži i poluistina ne bi li ostao nekažnjen za svoj "istinski jeziv" zločin.

Porota je tokom suđenja obišla i Bridžerovu kuću, u kojoj su otkriveni i tragovi Ejpriline krvi i fragmenti kostiju.

Bridžer je, inače, negirao dela koja su mu stavljena na teret, tvrdeći da je Ejpril stradala u automobilskoj nesreći. U njegovom laptopu su nađene slike malih devojčica, kao i onih u pubertetu, kao i pornografski materijal, koji se odnosio i na seksualnu zloupotrebu dece.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    30. maj 2013 | 20:35

    treba naši da vide kako se osudjuju ubice...

  • Koki

    30. maj 2013 | 21:33

    Smrt za idiota. Ali prethodno mucenje da oseti sve muke jadnog malog andjela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA