SLAVIŠA LEKIĆ: "Zamlaćivanje" o Tomislavu Nikoliću

Knjiga istaknutnog novinara, koja se sastoji od citata predsednika Srbije, predstavljena je u Centru za kulturnu dekontaminaciju, a autor kaže da je i datum promocije biran simbolično

  • 2

Knjiga "Zamlaćivanje", koju je, kao zbirku citata predsednika Srbije Tomislava Nikolića, sastavio istaknuti novinar Slaviša Lekić, predstavljena je u prostorijama Centra za kulturnu dekontaminaciju

Kako javlja B92, Lekić je na promociji rekao da je reč o nekoj vrsti političke autobiografije Nikolića, a da datum objavljivanja knjige nije slučajan.

- Danas je tačno 365. dan otkako je Tomislav Nikolić inaugurisan i otkako je položio zakletvu u Skupštini Srbije - podsetio je Lekić i dodao:

- Tomislav Nikolić u ovoj knjizi zapravo sam govori o tome ko je zapravo on i meni se čini da je današnji predsednik Srbije na neki način živi spomenik postojanju onih osoba koje o jednoj istoj stvari imaju potpuno različito mišljenje, zavisno od trenutka i situacije.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA