Preminuo posle tuče i pucnjave zbog kioska!

Od posledica ranjavanja vatrenim oružjem posle tuče i pucnjave u Leposaviću preminuo je Milenko Kostić (47), dok je Ratko Kostić zadobio povredu glave

  • 2

Od posledica ranjavanja vatrenim oružjem u Kosovskomitrovačkoj bolnici preminuo je Milenko Kostić (47) dok su druga dvojica povređena u jucerasnjoj tuči u Leposaviću stabilno.

Upravnica Bolnice u Kosovskoj Mitrovici Danica Radomirović rekla je za Telegraf da je do smrtnog ishoda došlo usled obilnog krvarenja, posle ranjavanja vatrenim oružjem, koje lekari i pored velikog truda nisu mogle da zaustave.

- Ratko Kostić zadobio je povredu glave i smešten je na odeljenju Hirurgije dok je Jovica Kostović posle ukatzane lekarske pomoć zadržan na Maksilofacijalnom odeljenju - rekla je Radomirović.

Zamenik Regionalnog direktora KPS-a Ergin Medić rekao je da su učesnici sinoćne tuče zadržani u policijskoj stanici u Leposaviću , da im je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rus

    4. jun 2013 | 10:39

    Ne trebaju vama siptari sami cete se poubijat oko para! Katastrofa!

  • strikla

    4. jun 2013 | 15:28

    Citajuci ovakve vesti pitam se kako je ostatak Srbije i trpeo tu bagru koja nezna nista drugo osim siledzijstva, lopovluka, licnih interesa....! I siptari ce da vas se tide pa ce jos i da se i oni otcepe od vas, kud ce te onda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA