SASLUŠAN FIDO: Napadač na Danilovića plače i brani se ćutanjem

- Fido je na saslušanju delovao kao da ga je pregazio traktor i bio je vidno deprimiran - otkriva izvor iz istrage

  • 3

Branislav Filipović Fida, koji je 18. maja izbo Predraga Sašu Danilovića u svom restoranu "Kafanica", branio se ćutanjem na saslušanju pred istražnim sudijom.

- Fido je u veoma teškom psihičkom stanju, plače, pa je jedva izustio da nije u stanju da iznosi odbranu. Delovao je kao da ga je pregazio traktor. Bio je vidno deprimiran - izjavio je za "Informer" izvor blizak istrazi.

Istražni sudija je Filipoviću odredio pritvor do 30 dana i pokrenuo protiv njega istragu za pokušaj ubistva Saše Danilovića.

Tužilaštvo je predložilo da se tokom istražnog postupka sasluša Danilović, kao štećena strana i ključni svedok, kao i više očevidaca incidenta u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku. Takođe, tužilaštvo je zatražilo da se sasluša i Sanja, devojka Branislava Filipovića Fide.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    5. jun 2013 | 07:33

    Posle je banja neka kajanja. Sad lepo na 20 godina robije i onda u celiji razmisljaj sta je dovelo do smanjenja "zivotnog prostora"...

  • Duda

    5. jun 2013 | 09:27

    Kad si umeo da se junačiš sa nožem i bodeš da ubiješ, sad trpi posledice. A uvek se i znalo da to rade najveće kukavice i plačipi.ke!

  • Bunar

    5. jun 2013 | 08:56

    Da si manje pio,sada bi se smejao.Alkohol+glupost=Mitrovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA