Šumari zatrpali očišćen put, dva sela odsečena!

Ekipe "Srbijašuma" u selima Cerova i Šilopaj, izvlačeći drva, pet dana čišćeni sneg ponovo vratili na put

  • 0

Meštani rudničkih sela Šilopaj i Cerova kod Gornjeg Milanovca ponovo su odsečeni od sveta!

Put dug dva kilometra, koji su sami pročistili, ponovo je zatrpan zbog radnika preduzeća "Srbijašume". Reč je o ekipi koja je izvlačila drva, spremljena tokom jesenjih meseci. Međutim, osim drva, na put su izvukli i velike količine snega.

Kako za Telegraf.rs kaže meštanin sela Cerova Radovan Jevtić, on i njegove komšije juče ujutru su otišli u grad, a uveče nisu mogli da se vrate kućama svojim automobilima, jer je put sasvim zatrpan.

- Mi smo taj put čistili pet dana. Pre toga nismo mogli da dobijemo lekove, ovde ima starijih i bolesnih ljudi. Međutim, oni su došli da izvuku drva, koja su još jesenas isekli. Ali su se ovde zaglavljivali, jedva su se i oni izvukli, a ne drva. I sav onaj sneg koji smo smi sklonili i očistili, oni su vratili na put - objašnjava Jevtić.

Nakon štete koju su napravili, šumari nisu pomogli meštanima ovih sela.

- Kada se to desilo, umesto da to srede okrenuli su se i otišli, a mi smo ponovo odsečeni i to ne može sada da se očisti traktorimna, jer treba teška mehanizacija - kaže Jevtić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA