Upucao lopova dok mu je provaljivao u kuću!

Protiv R. P. (51) podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, dok će protiv Z. T. (18) biti podneta krivična prijava za tešku krađu u pokušaju

  • 11

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je danas da je protiv R. P. (51) podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, dok će protiv Z. T. (18) biti podneta krivična prijava za tešku krađu u pokušaju.

Kako je navedeno, R. P. se tereti da je pre dva dana, posle ponoći, u dvorištu svoje kuće u Rumi, hicem iz pištolja u legalnom posedu, ranio Z. T. protiv koga će po izlasku iz bolnice biti podneta krivična prijava za tešku krađu u pokušaju.

Povređenom je konstatovana laka telesna povreda u Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici, a postoje osnovi sumnje da je on, sa još jednom osobom, zatečen u pokušaju krađe.

U saopštenju je navedeno da je protiv R. P. podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

Podsetimo, javnost u Srbiji je nedavno uzburkao slučaj Saška Bogeskog koji je u pritvoru pod sumnjom da je u svom stanu ubio provalnika, a za njegovo oslobađanje pokrenuta je i peticija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    5. jun 2013 | 14:03

    dosta je bilo, stanimo na put lopovima i kriminalcima i zastitimo svoju imovinu državo reaguj (sa zakonima) na vreme da nebi bilo kasno!!!

  • Branko

    5. jun 2013 | 14:50

    Politicari zakoni su vam odlicni za svaku pohvalu, nemas prava ni svoju imovinu da branis od lopova, vise prava ima lopov nego posten covek, daleko smo dogurali, ja bih isto tako postupio, pucaj u lopova, izbusio bih ga ko sito, politicari menjajte zakone...

  • Desko

    5. jun 2013 | 15:28

    Pa država štiti lopove,jer nekom odgovara tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA