PIROT: Ko ne plati dug gubi grobno mesto!

Javno preduzeće "Komunalac" iz Pirota poziva vlasnike grobnih mesta, koji nisu izmirili dugovanja za grobna mesta, da svoje obaveze izmire u roku od mesec dana u suprotnom grobna mesta mogu biti ustupljena drugome

  • 7

Javno preduzeće "Komunalac" iz Pirota, koje između ostalog brine i o grobljima na teritoriji pirotske opštine izdalo je oglas na lokalnim televizijama u Pirotu u kome poziva vlasnike grobnih mesta, koji nisu izmirili dugovanja za grobna mesta, da svoje obaveze izmire u roku od mesec dana, u suprotnom grobna mesta mogu biti ustupljena drugome.

Kako se navodi u oglasu koji je objavio "Komunalac", ukoliko vlasnici grobnih mesta ne izmire dugovanja u navedenom roku, rizikuju da nadgrobni spomenici budu uklonjeni a grobna mesta ustupljena drugima. Naknada za grobno mesto iznosi oko 10.000 dinara i plaća se jednom u 10 godina.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud Zbujen

    6. jun 2013 | 07:53

    Predazem ko oduzima moze odma da legne tamo gratis

  • dule

    5. jun 2013 | 23:52

    Nema ni na onaj svet nista djaba hihi

  • Alex

    6. jun 2013 | 10:04

    Ne znam sta je tu toliko cudno i strasno.naknada za grobno nesto godisnje je oko 500din. Uglavnom se uplacuje na 5 ili 10 god unapred. Jako je to mala cifra. Pa mora se odrzavanje platiti. Mi bi Srbi sve za dzabe. Pa zato smo i ovde gde smo. Uostalom nije nikakva novost da ako se ne placa niz godina da se oduzima grobno mesto. Ne mozemo mi uvek da se ponasamo neodgovorno.kakvi su to ljudi koji ne placaju da ocuvaju mesto gde im pocivaju dragi ljudi. Prestanite da krivite drzavu uvek i za sve. To je prosto normalna procedura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA