Afera "Pasoš" dobija epilog

U sklopu istrage u slučaju "Pasoš“ za krađu 1,4 miliona evra, u vezi ugovora za biometrijske pasoše u Ministarstvu unutrašnjih poslova protiv optuženih lica Euleks i Kosovska policija sprovode istragu u vezi sa krivičnim delima organizovanog kriminala, pranja novca, finansiranje terorizma

  • 2

U sklopu istrage u slučaju "Pasoš“ za krađu 1,4 miliona evra, u vezi ugovora za biometrijske pasoše u Ministarstvu unutrašnjih poslova, po nalogu sudije izvršen je pretres stambenih prostorija i kancelarija devet osumnjičenih osoba u ovom slučaju, a Kosovska policija i Euleks prikupili su nove dokaze. Istraga je proširena na još sedam lica.

Kako je saopštio Euleks, kao rezultat novih informacija prikupljenih tokom istrage, protiv optuženih lica sprovodi se istraga u vezi sa krivičnim delima organizovanog kriminala, pranja novca, finansiranje terorizma, primanje ukradene robe i izbegavanje plaćanja poreza.

Istražne radnje u ovom slučaju zajednički sprovodi mešoviti tim Euleksovih i kosovskih tužilaca.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • србија

    6. jun 2013 | 20:52

    Kakvo je to pitanje? Sa srpskim pasosem ti nije potrebna viza za drzave sengenskog rezima a sa ovim kosovskim naravno da treba viza

  • ???

    6. jun 2013 | 19:11

    Kuda se sve može s pasošem Republike Kosovo? Postoji li neka razlika u odnosu na pasoš Republike Srbije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA