Pokušaj ubistva u severnoj Kosovskoj Mitrovici!

U porodičnom obračunu dve familije povređeni otac i sin Petković, a napadači, takođe otac i sin iz porodice Milentijević su uhapšeni

  • 0

V. Petković (45) i njegov sin N. Petković (21) izbodeni su danas u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a nih su, u etnički mešovitom naselju Tri solitera, oko 16 časova noževima izboli otac i sin Ž. Milentijević (59) i Z. Milentijević (26), iz Zvečana, a rodom iz Vučitrna.

Prema rečima očevidaca zavađene strane su razdvojili pripanici KPS-a pri čemu je jedan od policajaca bio prinuđen da izvadi pištolj.

Zamenik regionalnog komandira KPS rekao je za Betu da je ovo delo okarakterisano kao pokušaj ubistva.

- Ž. M. (59) i Z. M. (26) naneli su više ubodnih rana nožem V. P (45) i N. P. (21). Povređeni otac i sin su prebačeni u ZC Kosovska Mitrovica, a osumnjičeni uhapšeni – rekao je zamenik komandanta KPS-a. On je dodao da policija isključuje da je ovo etnički motivisan napad jer su i povređeni i osumnjičeni iste etničke pripadnosti.

Upravnik Bolnice Danica Radomirović je u izjavi za Telegraf.rs rekla da su u bolnicu dovezena dva lica sa ubodnim ranama, koje su nanete oštrim predmetom.

- Oni su smešteni na Odeljenje intenzivne nege i nisu životno ugroženi - rekla je Radomirovićeva.

Kako Beta saznaje porodice Petković i Milentijević, duže vreme nisu u dobrim odnosima.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA