Metlom ubio ćerkinog psa nakon svađe!

Osumnjičeni Aleksandar P. prvo je nekoliko puta odgurnuo ćerku kako bi zatvorio vrata, a onda udarcima metlom usmrtio ćerkinog psa

  • 3

Protiv Aleksandra P. (76) iz Požarevca podneta je krivična prijava zbog ubistva psa, za koje je zakonom zaprećena kazna zatvora do godinu dana.

Za ovo krivično delo policija je saznala od ćerke osumnjičenog, Biljane P., koja je prijavila i da ju je otac pretukao.

- Nakon ove prijave, policija je otišla u stan osumnjičenog i utvrdila da on nije tukao ćerku, već da ju je samo nekoliko puta odgurnuo kako bi zatvorio vrata. Takođe, utvrđeno je da je osumnjičeni udarcima metlom usmrtio ćerkinog psa, rase "maltezer", čije su beživotno telo policajci pronašli na terasi stana - saznajemo iz istrage.

O ovom slučaju policaja je obavestila tužilaštvo, koje je konstatovalo da se radi o krivičnom delu ubistvo životinje. Ovo je drugo ubistvo psa na području grada Požarevca za samo dve nedelje.

Prethodno se desilo u naselju Batovac, kada je Radoslav M. (58) lovačkom puškom usmrtio psa na školskom igralištu, jer mu je podavio kokoške.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA