Šta biste radili da vam je na 24 sata dozvoljeno SVE? (VIDEO)

Ukoliko bi na 24 sata u Srbiji bili suspendovani svi zakoni, a policija ne bi radila svoj posao, sve bi bilo dozvoljeno. Napišite nam u komentarima šta biste vi radili u toj situaciji

  • 40

Napadaju vas razbojnici, komšiluk vam gori, a vaš grad se pretvara u bojište na kome preživljavaju samo najkrvoločniji i najbrutalniji! Ova apokaliptična scena deo je scenarija za film "The Purge" (Čistka), koji danas ima premijeru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iz poprilično idilične svakodnevice, obična porodica uleće u probleme i pokušava da se odupre kompletnom ludilu koje se dešava oko njih.

Iako u Srbiji, pogotovo za vreme velikih demonstracija i fudbalskih utakmica, izgleda kao da se isto dešava i kod nas, teško je zamisliti kako bi se situacija razvijala da se stvarno zakon suspenduje na jedan dan u Srbiji i da policije nema nigde.

Pretpostavimo da bi bar na početku scene s beogradskih ulica ličile na dan kada se održava Gej parada ili dan kada se protestovalo protiv nezavisnosti Kosova.

U Beogradu je lako pretpostaviti scenario ovakvih događanja, ali šta bi bilo u unutrašnjosti Srbije? Da li bi se ovakav scenario ponovio u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Vranju...

Pozivamo vas da u komentarima ispod ovog teksta date svoje mišljanje na ovu temu. Šta biste radili? Kako biste se ponašali? S kim i gde biste proveli vreme do ponovnog uspostavljanja javnog reda i mira? Iznesite svoje predloge, dajte nam sugestije.

Vaši predlozi će biti vidljivi u našim komentarima ispod teksta.

NAPOMENA: Komentari koji sadrže pretnju, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA