"KOMTREJD" LETNJA ŠKOLA EdIT 13: Edukacija i praktično iskustvo za mlade talente

"Komtrejd" letnja škola programiranja uskoro otvara vrata na šest lokacija. Kroz simulaciju realnog poslovnog okruženja i rad na projektima, budući IT stručnajci će imati priliku da pokažu svoja znanja i steknu praktično iskustvo

  • 0

"Komtrejd" i ove godine nastavlja sa organizacijom besplatne letnje škole EdIT (Education for Innovative Thinkers), koja će okupiti više desetina mladih programera iz celog regiona i pružiti im priliku da uče pod nadzorom iskusnih profesionalaca.

Iako se održava u letnjem periodu, EdIT svake godine privlači veliku pažnju među zainteresovanim polaznicima, ali i stručnim krugovima u domenu informacionih tehnologija.

Kompanija "Komtrejd" u potpunosti finansira program letnje EdIT škole, a za učešće se mogu prijaviti svi zainteresovani kandidati.

Odabrani kandidati će imati priliku da se dve nedelje suočavaju sa realističnim izazovima karakterističnim za profesionalne IT projekte i da kroz timski rad steknu praktično iskustvo i nova znanja.

Tema EdIT 13  letnje škole u Srbiji će ove godine glasiti "Dronom u visine uz pomoć Android uređaja", što znači da će polaznici imati priliku da svoje sposobnosti u razvoju mobilnih aplikacija primene u veoma praktičnom kontekstu. U Sloveniji su teme letnje škole "Gamification of mobile portal" i "Bodi Smart Bodi Eko", dok će na EdIT-u u BiH polaznici učiti razvoj aplikacija sa temama "Gamification in finance and banking" i "Campaign management system".

Letnje škole u okviru EdIT-a održaće se u Kragujevcu, Sarajevu, Banjaluci, Mariboru i Ljubljani od 8. do 19. jula, a beogradsko izdanje EdIT-a sledi u periodu od 22. jula do 2. avgusta.

Da biste se pridružili EdIT timu – za ovogodišnju školu u Beogradu i Kragujevcu možete popuniti prijavu na adresi: http://www.comtrade.com/rs/o-nama/karijera/edit/edit-13/prijava/

Više informacija o letnjoj školi EdIT pogledajte na našoj stranici: www.comtrade.rs.

Prijave po zemljama:

Srbija: Beograd, Kragujevac

BiH: SarajevoBanja Luka

Slovenija: Maribor, Ljubljana

Austrija i Nemačka: Ljubljana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA