Član Alkatraza ranjen na Starom sajmištu! (FOTO)

Darko Ristić (25), Miloš Silić (22) i Rade Petrović (28) ranjeni su u pucnjavi ispred splavova "Freestyler" i "River". Pucnjava nema veze s navijačkim grupama, sukob nastavljen i u Urgentnom centru

  • 23

U pucnjavi na Starom sajmištu na Novom Beogradu ranjeni su Darko Ristić (25), Miloš Silić (22) i Rade Petrović (28).

Do pucnjave je doslo na pešačkoj stazi ispred splavova "Freestyler" i "River", gde je ispaljeno najmanje 7 metaka iz pištolja.

Sukob dve grupe mladića nastavljen je na 400 metara udaljenom placu Parking servisa i tu je došlo do pucnjave iz dva pištolja.

Svi ranjeni prebačeni su u Urgentni centar, a u hodniku te zdravstvene ustanove sukob je nastavljen, ali je prekinut intervencijom obezbeđenja i policije.

Rade Petrović je deo mlađe ekipe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" i najverovatnije pripadnik obezbeđenja na splavu "Freestyler". Pucnjava nema veze s navijačkim grupama.

 

Kako Telegraf saznaje, zbog pokušaja ubistva, učestvovanja u tuči i nanošenja teških telesnih povreda ispred splava Freestyler, za sada su uhapšeni Nemanja J (24), Stefan A. i Dušan S (brat Milosa Silića).

Tužilaštvo će odrediti protiv koga će biti podneta krivična prijava i za koje delo.

Tri ranjena mladića nisu životno ugrožena. Policija dežura ispred bolesničkih soba, u koje su smešteni, a niko od oštećenih i uhapšenih ne želi da sarađuje sa policijom i ukaže na okolnosti događaja.

Prema saznanjima našeg portala uhapšeni  Nemanja J.(24) od ranije je poznat policiji i ima "bogat" dosije. On je lišen slobode nekoliko minuta nakon pucnjave na jednom od kontrolnoh policijskih punktova koji su tokom noći postavljeni na više lokacija u Beogradu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxxxx

    8. jun 2013 | 09:39

    To sve treba hapsiti i terati na njive da kopaju itd

  • grobar

    8. jun 2013 | 12:35

    Kakve ovo ima veze sa nasim voljenim klubom?Ubacicli se nafurani klinci,glume krimose,a kao paravan koriste neke navijacke grupe!Ajde momci na Kosmet da se odbrani otadzbina,ili na njive po Srbiji,da malo istresete taj adrenalin i da se ocistite od droge!

  • Grobar

    8. jun 2013 | 12:02

    NE DAJ SE RADEEE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA