Uhapšen narko-diler na primopredaji marihuane!

Inspektori lazarevačke kriminalističke policije uhapsili su Nikolu B. (28) na primopredaji 100 grama marihuane koji je bio na četvrtom mestu liste narko-dilera neformalnog udruženja lazarevčana ''Sveti Sava''

  • 4

Inspektori lazarevačke kriminalističke policije uhapsili su Nikolu B. (28) na primopredaji 100 grama marihuane u Velikim Crljenima, saznaje Telegraf.

Iako do sada nije osuđivan, policija je imala operativna saznanja da je Nikola u dužem vremenskom periodu na teritoriji Lazarevca prodavao veće količine narkotika samo poznatim kupcima.

Na letku neformalnog udruženja lazarevčana ''Sveti Sava'' na kojem su bili identiteti većih lokalnih narko-dilera i koji su pre nekoliko meseci lepljeni na fasade zgrada u Lazarevcu, Nikola je bio na visokom na četvrtom mestu.

U borbi protiv narkomanije lazarevačka policija, od početka godine, uhapsila je više vođa nezvaničnih, lokalnih narko-klanova. Podneto je vise od 30 prijava, a deset osoba trenutno je u istražnom pritovru.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paja

    9. jun 2013 | 00:36

    da je ozbiljna drzava i da ozbiljni kriminalci i dileri nisu zasticeni, droge ne bi bilo na ulici za nedelju dana..ovo je samo boranija koja nije pod zastitom policije i koja sluzi za zamazivanje ociju da se nesto radi..100 gr maruhuane,da puknes od smeha..!!

  • svlr 203mbr

    8. jun 2013 | 15:20

    100 grama!?!?!?!?!?! Pa to je za slanje na Mars bez maske!!!!! Sad mi zao ovih drzavnih i zasticenih..Pa njima ce cukun unuci imati kazne! ahahahaha

  • Slobodan

    15. septembar 2013 | 22:36

    hapsite dete zbog 100 gr vutre.. paaa,, sjajno ste to pripremili.verujem da je ozbiljna logistika bila potrebna za takvu akciju .. ... Svaka cast.. Kakva sprdnja od zemlje jbote.. bdw,, tolko se popusi dnevno samo na mom spratu u zgradi.. imbecili retardirani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA