RASKALAŠNA ŽURKA POSLANIKA: Olešili se kobasicama i stukli sve u bifeu! (VIDEO)

Pojedini zaposleni u institucijama BiH dobro su se zabavljali tokom demonstracija zbog usvajanja zakona o JMB i snimljeni su kako plešu u kancelariji, a na Fejsbuku su se neki od njih hvalili šta su sve pojeli

  • 1

Dok je više stotina demonstranata u četvrtak u Sarajevu protestovalo ispred Parlamenta BiH tražeći usvajanje zakona o jedinstvenom matičnom broju (JMB) pojedini zaposleni u institucijama BiH dobro su se zabavljali. Snimljeni su kako plešu u kancelariji i, po svemu sudeći, dobro se provodili, piše bosanski portal klix.ba.

Demonstranti su u četvrtak blokirali sve izlaze iz institucija BiH, zbog čega su parlamentarci, ministri i ostali zaposleni izjavili da su taj dan bili taoci i da nisu imali ni hrane ni pića.

Međutim, izgleda da pojedinima i nije smetao "prekovremeni rad". Grupa zaposlenih plesala je u kancelariji pored prozora, piše portal "Klix.ba".

Društvenim mrežama se proširila i fotografija statusa jedne od zaposlenih koja je s ponosom prijateljima govorila o tome kako su se "olešili kobasicama i stukli sve po bifeu".

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA