NOVI SAD: Vožnja u kontra smeru uzrok teške nesreće

Živote su izgubili Gabor Varga (21) iz Temerina i Goran Lončar (29) iz Beočina, službenik Vlade Vojvodine, koji je svojim vozilom upravljao u smeru suprotnom od dozvoljenog

  • 3

Službenik Vlade Vojvodine Goran Lončar (29) iz Beočina i Gabor Varga (21) iz Temerina poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 7 časova na Mostu slobode u Novom Sadu.

Kako piše dnevni list "Alo", do tragedije je došlo usled direktnog sudara u traci kojom se vozila kreću iz Sremske Kamenice prema Novom Sadu. Prema podacima iz istrage, nesreća se dogodila kada je putničko vozilo "audi A4", kojim je upravljao Lončar, krećući se u suprotnom smeru od propisanog, iz pravca Novog Sada, udarilo u Vargin "ford orion" , koji se kretao svojom desnom kolovoznom trakom, ka Novom Sadu.

Prilikom udara "ford" se nekoliko puta prevrnuo i zapalio, zbog čega su morali da intervenišu i pripadnici vatrogasne brigade Novi Sad. Događaj su zabeležile i sigurnosne kamere, čiji će snimci pomoći istražnim organima.

Oba vozača su podlegla povredama na mestu nesreće, a Varga je, usled vatre koja je zahvatila njegovo telo, izgoreo. Iako je Hitna pomoć stigla nekoliko minuta posle tragedije, vozačima nije bilo spasa.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog lista, Goran Lončar bio je vršilac dužnosti diretkora Centra za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, koji je Vlada Vojvodine osnovala na Fruškoj Gori.

Gabor Varga je radio kao medicinski tehničar, a trebalo je da se zaposli na Insitutu za sudsku medicinu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast from the East

    10. jun 2013 | 07:56

    I ocekivao sam da su igrali ruski rulet ili sta vec . Kako inace da dodje do frontalnog sudara na mostu gde su razdvojene trake za svaki pravac.

  • D

    10. jun 2013 | 08:16

    Bahata demokratska omladina Beocina...

  • Boki

    10. jun 2013 | 09:15

    O Boze, dodje neka budala i ubije i tebe i sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA