PREPORUKA IZ LAGUNE: Kako da smršate, a da ne držite dijetu (FOTO)

Šampionsko mesto na Laguninoj listi najprodavanijih izdanja sasvim očekivano drži Haled Hoseini sa romanom "A planine odjeknuše", a ove nedelje Laguna predlaže i avanturističku knjigu Branislava Jankovića i žestoku detektivsku priču Ričarda Morgana

  • 0

Pored praktičnog džepnog vodiča Kimberli Vilis "Mršavljenje bez dijete", pomoću kojeg ćete konačnonaučiti kako istovremeno da budete vitki i srećni, poznata beogradska izdavačka kuća predlaže i jedno od najinventivnijih naučno-fantastičnih štiva Ričarda Morgana "Digitalni ugljenik", kao i misteriozni roman Branislava Jankovića "Suze svetog Nikole o putovanju kroz vreme Gmitra Miloševića, nakon Prvog svetskog rata.

Branislav Janković

Suze svetog Nikole

U ratu protiv svojih najvećih strahova, jedan čovek će morati da napiše knjigu plača i hrabrosti. U borbi za njegovu dušu, Sveti Nikola će morati da je pročita.

Negde u Srbiji, na međi dva sveta, samuje mesto zvano Studenac. U njega se, nakon plovidbe beskrajnim morima i krvave epopeje Prvog svetskog rata, vraća Gmitar Milošević, u inat košmarima koji ga progone i uprkos predskazanju koje kazuje da će ga tamo sačekati smrt. Baš na 22. maj, letnjeg Svetog Nikolu, iznad Studenca će se otvoriti vrata neke druge stvarnosti i nekog drugog vremena. Ono što će proći kroz njih nateraće i najhrabrije da zadrhte od straha.

Ričard Morgan

Digitalni ugljenik

Besprekorna mešavina okorelog sajberpanka i žestoke detektivske priče.

Bivši pripadnik Poslanstva UN Takeši Kovač ginuo je i ranije, ali njegova poslednja smrt bila je izuzetno bolna. Odaslan sto osamdeset svetlosnih godina od kuće, učitan u telo u Bej Sitiju (nekadašnjem San Francisku, sada sa zarđalim, oronulim mostom Golden Gejt), Kovač uranja u mračno srce mutne, dalekosežne zavere gnusne čak i po merilima društva koje se prema "postojanju" ophodi kao prema nečemu što se može kupiti i prodati. Za Kovača je metak koji mu je prostrelio grudi tek početak…

Činjenica da Morgan toliko sigurno barata pripovedanjem i tehnologijom, toliko briljantno koristi reči i piše toliko čitku naučnofantastičnu pustolovinu namenjenu stvarnom uživanju, jednostavno je izvanredna.

Mršavljenje bez dijete

Kimberli Vilis

Stručni saveti i tehnike koji su vam potrebni da postanete vitkiji i srećniji i ostanete takvi - zauvek.

Istina je da dijete ne pomažu – barem ne trajno! Kad držimo dijetu, toliko smo opsednuti onim što ne smemo da jedemo, da se ne usredsređujemo na svoj način ishrane ni na svoja osećanja u vezi s hranom. Kimberli Vilis zna da je jedini način da postignemo dugotrajni gubitak težine unošenje suštinskih izmena u to kako razmišljamo o hrani i u odnos prema hrani. Ovaj džepni vodič jeste sve što vam je potrebno da smršate i ostvarite srećniji i zdraviji odnos prema hrani.

Lista najprodavanijih Laguninih izdanja:

1. Haled Hoseini: "A planine odjeknuše"

2. Vanja Bulić: "Jovanovo zaveštanje"

3. Ridiger Dalke i Torvald Detlefsen: "Bolest kao put"

4. Samanta Jang: "Dablin strit"

5. Luka Mičeta: "Povratak kralja"

6. Trejsi Ševalije: "Poslednji begunac"

7. Nikolas Sparks: "Utočište"

8. Izabela Mon: "Mia i ja: Lirijina tajna"

9. Megi O' Farel: "Talas vreline"

10. Ajad Aktar: "Američki derviš"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA