STEŽE SE OBRUČ: Šarića hapse početkom jula?

Obruč oko najtraženijeg Pljevljaka definitivno je zatvoren, tvrdi izvor iz vrha policije i dodaje da se odbegli narko-bos nalazi u jednoj od zemalja u okruženju

  • 19

Najtraženije lice sa srpke poternice, odbegli narko-bos Darko Šarić, biće uhapšen početkom jula, saznaju Naše novine iz vrha policije.

Obruč oko najtraženijeg Pljevljaka definitivno je zatvoren, a kako tvrdi izvor lista, samo se čeka najpogodniji trenutak da Šariću konačno budu stavljene lisice. Policija je nakon intezivnog rada uspela da locira Šarića a njegovo kretanje već određeno vreme nalazi se pod budnim okom bezbednosnih službi.

- Dani Šarićevog skrivanja odavno su odbrojani. On se nalazi u jednoj od zemalja u okruženju i ne postoji mogućnost da pobegne kao što se to dešavalo u prošlosti. Do hapšenja će najverovatnije doći u prvih deset dana jula - objašnjava sagovornik lista.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    11. jun 2013 | 02:09

    to mora da je Ekrem saznao,koga more vi da uhapsite koja vasa bia i cia i ostale sluzbe,pa muslimani vam se naoruzavaju u raskoj oblasti sve znate a ne smete da reagujete jel vam daju pare,tako je bilo i na Kosovu gde su vam bile bezbedonosne sluzbe ,nego ste surovali sa njima.Najveci sljam vam je radio u DB.Pa licno muftija zukorlic kada ima bilo kakav problem zove gos.direktora policije jel je on njegov zemljak.E moja Srbijo sta si dozivela izdaja izdaja i samo izdaja.ali svako ce od BOGA dobiti zasluzeno

  • Balkan ekspres

    11. jun 2013 | 01:18

    Haha ma da li je moguce da ga hapsite pocetkom jula? Pa razglasite to jos bolje, a njemu posaljite licnu poruku da se spremi i da ceka da ga uhapsite pocetkom jula.

  • goran

    11. jun 2013 | 01:13

    oko koliko sati ce ga uhapsit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA