Vlasnik kafića pretukao gosta zbog razbijene flaše!

Dragoslav S., vlasnik kafića "Maska", pretukao je Andreju Ž. zato što je razbio pivsku flašu ispred ovog ugostiteljskog objekta

  • 7

Andreja Ž. iz Požarevca povređen je nakon što ga je pretukao vlasnik kafića "Maska" Dragoslav S., besan što je razbio pivsku flašu ispred ovog ugostiteljskog objekta.

Do incidenta je došlo u Ulici Bože Dimitrijevića u Požarevcu, sat i po nakon ponoći, kada je Andreja ispred ulaza u kafić namerno razbio jednu pivsku flašu.

- Tada je vlasnik kafića fizički nasrnuo na njega i naneo mu povrede, u vidu brojnih oteklina, modrica i krvnih podliva na licu i vratu. Po prijavi napadnutog, policijska patrola potražila je Dragoslava S. na njegovoj kućnoj adresi, ali se ispostavilo da je on napustio Požarevac i otputovao u Suboticu - kažu u istrazi.

Nakon povratka osumnjičenog, policija će sa njim obaviti razgovor i podneti adekvatne prijave zbog fizičkog napada na gosta kafića.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made_in_Sandzak

    11. jun 2013 | 17:44

    E neka ga je halal mu bilo, kako bi se osjecali vi kad bi vam dosao neko ispred kuce i poceo da razbija flase.?

  • E.S.T.

    11. jun 2013 | 23:19

    Ako ha je prebio! Zamislite da je nekoga povredio tom flasom u njegovom lokalu, svi bi odmah napali gazdu. Ovako prebije jednog-dvojicu koji izigravaju mangupe kad se napiju pa da vidite kako su posle svi mirni kao bubice i nema problema u tom lokalu. Sigurno njemu kao gazdi ne treba da mu lokal nosi epitet problematicnog mesta gde pijandure mogu da senluce kad im dune pa normalni gosti pocnu da zaobilaze takva mesta...

  • Breza

    12. jun 2013 | 13:16

    Tvrdim da ga je vlasnik predhodno za ispade opominjao...I neka ga je pretukao..Nema tog novca kojim ce vlasnik platiti kaznu tako velikog od ovog kidanja zivaca u ugostiteljstvu! Nedaj se kolega, ovako kako se postavis ponasaju se i gosti! Bandu izbaci na vreme, neka ruse i razbijaju u svojoj kuci a kafana neka bude mesto gde se okupljaju druzenja i razgovora radi! Pozdrav za sve dobre goste a predpostavljane, lose koji ruse i razbijaju i ja sam davno izbacila i radim 11 godina... Ziveli, lep vam dan i dodjite na pice...jedno-dva, a ako se opijete kuci na spavanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA