Košarkaš Sale Đorđević doveo investitora za Jagodinsku pivaru (FOTO)

Italijanski privrednik Đanfranko Tramet zainteresovan je da kupi Jagodinsku pivaru zahvaljujući košarkašu Aleksandru Đorđeviću i Draganu Markoviću Palmi

  • 6

Italijanski privrednik, vlasnik lanca pivara Tramet Đanantonio Tramet obišao je Jagodinsku pivaru i rekao da je stanje teško ali da će prihvatiti izazov.

Njega je u Veroni sa Draganom Markovićem Palmom upoznao proslavljeni srpski košarkaš Saša Đorđević kada je dogovorena poseta Jagodini.

- Ja sam ovde samo i isključivo zahvaljujući Saši Đorđeviću i Draganu Markoviću, oni su najbolji sprksi ambasadori u svetu. Prihvatiti pivaru je težak izazov ali ja se ne bojim izazova. Zaljubljujem se u preduzeća koja imaju istoriju, pre šest godina sam sa prijateljima kupio pivaru Pedavena koja pripada Hajnekenu. Doneću preciznu ponudu za deset dana. Proširili smo razgvore i na neke poljoprivredne proizvode, nećemo stati samo na pivu - rekao je Tramet.

Marković je rekao da se koristi samo 30 odsto kapaciteta pivare i da je vrlo važan položaj radnika prilikom dolaska italijanskog investitora.

- Simbol "Jagodinski čiča" ostaje, neće ga menjati. Radnici ostaju u prvom segmentu osim onih koji ispunjavaju uslove za penziju. Veliku zahvalnost dugujemo Saši Đorđeviću koji veruju u Srbiju i u nas - rekao je Marković.

Saša Đorđević je čestitao obojici na poztivnim prvim pregovorima.

- Uspeo sam da dovedem ozbiljnog privrednika i jako sam zadovoljan. Spadam u grupu ljudi koja nalazi rešenje za probleme a za ovim stolom za kojim sedimo nas trojica, rešenje je nađeno - rekao je Đorđević.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjo

    11. jun 2013 | 18:42

    Palma je najcestitiji politicar.Svaka cast za tog coveka

  • стрептомицин

    11. jun 2013 | 19:52

    Колико ли ће коштати ова "операција" пореске обвезнике Србије?

  • Bracala

    11. jun 2013 | 19:38

    Koliki su talovi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA