SEKS & PUŠKA: Ples gologuzih izraelskih devojaka vojnika (VIDEO)

- Igrajte kao prostitutke oko šipke - savetovala je jedna devojka na početku snimka. Na klipu se vide devojke kako igraju, neke u donjem delu uniforme, jedna samo u tangama, s oružjem u ruci ili u blizini

  • 2

Nedelju dana nakon što su u dva navrata u tabloidima širom sveta objavljene seksi fotografije izraelskih devojaka na odsluženju vojnog roka, na društvenim mrežama se pojavio video-snimak na kome igraju razgolićene.

- Igrajte kao prostitutke oko šipke - savetovala je jedna devojka na početku snimka.

Za razliku od ranijih fotografija, identitet snimljenih na videu nije poznat, kao ni datum kada je snimljen. Na klipu jedna devojka kaže svojoj prijateljici da će postaviti snimak na Fejsbuk i upozorava je: "Ja ću te aploudovati, ne bi trebalo da gledaš snimak. Učiniću to i tagovati te".

Na snimku se vide devojke kako igraju, neke u donjem delu uniforme, jedna samo u tangama, s oružjem u ruci ili u blizini. Nakon što su prošlonedeljne fotografije izazvale čitavu buru reagovanja, ne samo u Izraelu, i nazvane dubiozno Gaza strip (po engleskom nazivu pojas Gaze), izraelska vojska je osudila takav potez, ističući da se kosi s etičkim kodeksom vojske.

Mnogi mediji širom sveta objavili su te fotografije s licima koja nisu zamagljena, već se vide.

Armija je nekoliko dana kasnije najavila da će uvesti nove propise za korišćenje društvenih mreža odnosno da će one biti zabranjene za pripadnike tajnih jedinica, mada je istakla da to nema veze s fotografijama.

Nisu, međutim, svi osudili ponašanje devojaka. Bivša izraelska vojna cenzorka Rahel Dolev je izjavila da nije bila šokirana, već je rekla da ima slične fotografije u svom albumu zaključanom u magacinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA