Preživeo srčani napad u restoranu "Srčani napad"

Usled obroka, "trostrukog bajpas burgera", u restoranu brze hrane "Srčani napad" u Las Vegasu, Amerikanac je dobio srčani napad

  • 0

Milioni Amerikanaca vode računa šta jedu, bez obzira što im je brza hrana osnovna, ali samo jedan čovek iz Las Vegasa je otkrio kako hrana može  da mu naruši zdravlje u trenutku. U slučaju koji je više bizaran, nego što zvuči istinito, čovek je preživeo srčani napad dok je jeo "trostruki bajpas burger" u restoranu brze hrane "Srčani napad", u predgrađu Las Vegasa.

Koliko je tragično, toliko je i komično, jer kao specijalitet kuće se nudi i "Jelo zbog kojeg vredi umreti". Srećom, čovek je preživeo. Ostatak menija u ovom restoranu se sastoji od "ultrakaloričnog šejka, hamburgera za sve kategorije i  pomfrita".

Prema rečima osoblja ovo je bio prvi srčani napad u "Srčanom napadu".

- Stvarno mi je bio neprijatno zbog gospodina. Mnogi posetioci restorana su se smejali i gledali ga dok se patio sa tom hranom. Počeo je da se znoji i videlo se da mu nije bilo dobro - kaže konobarica Beti Dej.

U svakom sučaju, ne može se okriviti gazda zbog čudnog smisla za humor. Ne samo da je restoran nazvao "Srčani napad", i što ima specijalitete "da umreš", nego je uveo i mogućnost da svi koji imaju preko 150 kilograma jedu besplatno.

Posle ovog slučaja ozbiljno razmišljaju da na ulazu napišu : "Ovde jedete na svoju odgovornost".

(yahoo.com / Isidora Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA