LJUDMILA: Putin je vampir! PUTIN: Zaslužujem spomenik

Uskoro bivša žena prvog čoveka Rusije bila je pomalo opsednuta horoskopima, što se Vladimiru nije sviđalo. Često ju je ućutkivao kad bi počela da priča o "zvezdama"

  • 2

Njegove zelene oči vrebale su poput gladnih grabljivica spremnih za napad, napisala je Irena Pietš o Vladimiru Putinu u svojoj knjizi "Krhka prijateljstva".

Ljudmila Putin još pre petnaestak godina nazvala je, uskoro bivšeg supruga Vladimira vampirom. On je uzvratio kako je svako ko izdrži s njom tri nedelje heroj i zaslužuje spomenik.

Takve primedbe i komentari detaljno su opisani u knjizi "Krhka prijateljstva" iz 2001. godine. Knjigu je napisala Putinova porodična prijateljica Irena Pietš, supruga hamburškog bankara.

- Nažalost, on je vampir - rekla je jednom u šali. Ljudmila je bila pomalo opsednuta horoskopima, što se Vladimiru nije sviđalo. Često ju je ućutkivao kad bi počela da priča o "zvezdama". Ipak, rekla je prijateljici da je Vladimir idealan muškarac za nju - ne pije i ne tuče je.

Žalila se da previše vremena provodi s prijateljima koje je često ona morala da poslužuje. Irena i suprug posetili su ih u Rusiji 1997. godine. Irena je rekla da njegov pogled nikada neće zaboraviti.

- Njegove zelene oči vrebale su poput gladnih grabljivica spremnih za napad - napisala je.

Ljudmila se požalila prijateljici kako je Vladimir prekršio obećanje kada je pristao biti šef FSB-a (agencije koja je nasledila KGB) 1998. godine. Prijateljice su se tad poslednji put čule.

- Ovo je strašno! Nećemo smeti više razgovarati. Strašna izolacija. Ne možemo više da putujemo gde želimo, niti da kažemo šta želimo... A tek sam počela da živim - rekla je Ljudmila.

Prijateljice su se upoznale 1995. godine dok je Putin bio zamenik gradonačelnika Sankt Peterburga, piše "The Moscow Times".

Porodica je naučila nemački dok je Putin bio agent KGB-a stacioniran u Drezdenu 80-ih godina prošlog veka.

Vladimir i Ljudmila venčali su se 28. jula 1983. godine. Imaju dve ćerke. Pre nedelju dana su na državnoj televiziji objavili da se rastaju.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    12. jun 2013 | 19:14

    Живио Путин !!! камо среће да га ми имамо у овој јадној Србији

  • Mondo

    12. jun 2013 | 19:30

    jedva cekam da sad krenu sa onim prljavim vesom. ne znam sta su radili zajedno tolike godine, kad su sad vampiri koji zasluzuju spomenike za izdrzavanje. bednici,ali on malo veci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA