SRAMOTA: Horor ulaz u porodilište u Požarevcu (VIDEO)

U samu bolnicu ulazi se kroz oronula i propala vrata, zatim se hodnicima punim vlage, ispod cevi, ide do stepeništa, prljavog, ispisanog i neurednog, da bi se konačno stiglo do odeljenja

  • 21

VEROVALI ILI NE! Ulaz na Akušersko odeljenje požarevačke bolnice, na sramotu društva, više liči na scenografiju za niskobudžetni horor film, nego na ustanovu u kojoj se rađaju deca i u kojoj borave novopečene majke u 21. veku.

Naime, kako se vidi na video-snimku koji kruži internetom, u samu bolnicu ulazi se kroz oronula i propala vrata, zatim se hodnicima punim vlage, ispod cevi, ide do stepeništa, prljavog, ispisanog i neurednog da bi se konačno stiglo do odeljenja.

Ali tu nije kraj šoku. Naime, oni koji dolaze u posetu sa mladom mamom razgovaraju kroz razbijen prozor, a to im je i način da vide bebu.

Kako ne bismo trošili mnogo reči na pojavu koju slika mnogo bolje ilusutruje, savetujemo vam da pogledate video.

Uz sve razumevanje krize koja je pogodila državu, nejasno je kako je moguće da pored ovolikog broja onih koji plaćaju zdravstveno osiguranje, niko nije našao za shodno da makar upristoji deo bolnice u kom se rađaju deca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicago

    12. jun 2013 | 21:04

    Ja ne mogu da verujem svojim ocima,bruka i sramota ovo nije normalno

  • nista novo

    12. jun 2013 | 22:49

    Pre 4 godine operisana sam na tom odeljenju, to je sramotno nasta to lici.Na vratima od wc-a nema kvake , otvaras ih nogom a i zatvaras,smrdljivo i ekstra prljavo, potencijalni izvor zaraze , jedva sam izdrzala. Na odeljenju i u sobama mile bubasvabe na sve strane , noćima nisam spavala , prava noćna mora . Pitam se kako ih niko nije zatvorio do sada ono je velika bruka. A da jos bude crnje i gore , do same glavne bolnice , svojevremeno je tadašnja cuvena mira markovic 90-tih godina castila grad Požarevac izgradivsi prilicno velik akuserski centar za taj okrug i dan danas nakon 15 godina od kako se sagradio nije pusten u rad. Sramotno je i za pozarevacku vlast sto se nisu angažovali da taj isti centar proradi. BRUKA !

  • veronese

    12. jun 2013 | 22:08

    Moja zena se porodila u januaru 1998,nije bilo isarano ovako,ali se secam "potpisa" iz 1981...trideset godina nije okreceno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA