Načelnik policije patrolnim vozilom ide na utakmice!

- Policija u Batočini ima jedno ispravno vozilo "golf" koje, međutim, koristi načelnik Policijske stanice Dragoljub Ristić da putuje po Srbiji jer je delegat na fudbalskim utakmicama - tvrdi Policijski sindikat Srbije

  • 3

Policijski sindikat Srbije optužio je danas načelnika Policijske stanice u Batočini Dragoljuba Ristića da ne dozvoljava policajcima da patroliraju u jedinom službenom automobilu, već ga koristi da bi putovao na fudbalske utakmice po Srbiji, na kojima radi kao delegat.

Kako se navodi u saopštenju, policajci u Batočini su prinuđeni da intervencije obavljaju peške.

- Imamo jedno ispravno vozilo "golf" koje, međutim, ne koristimo, već ga koristi isključivo Ristić. Najčešće ga upotrebljava da putuje po Srbiji jer je delegat na fudbalskim utakmicama, za šta dobija novac - izjavili su Zoran Andrijević i Dejan Inić, koordinatori Policijskog sindikata za Batočinu.

Prema njihovim rečima, pošto na tom vozilu ne radi kilometar-sat, Ristić "može da ga koristi koliko hoće", zbog čega ignoriše zahteve načelnika Policijske uprave da pošalje automobil na popravku.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA