Vozač mercedesa igrao srpski rulet, pa teško povredio mladića! (FOTO)

- Taj rulet valjda znači da se vozi sumanuto i da se ne poštuju pravila. Marko M. je ušao u raskrsnicu "na crveno" sa 160 kilometara na sat i tako osakatio mog sina koji se bori za život - kaže Saša Miljković iz Paraćina

  • 20

Dok se Aleksandar Miljković (22) iz Drenovca kod Paraćina nalazi u kritičnom stanju na Neurohirurškoj klinici u Beogradu, istražni organi utvrđuju da li je Marko M., koji je izazvao udes u kom je Miljković povređen, igrao takozvani "srpski rulet".

Marko M. je svojim "mercedesom" 8. juna u 3.55 velikom brzinom uleteo u raskrsnicu u naselju Jagodnjak u tom gradu i udario u "fijat mareu" koju je vozio Miljković.

Otac povređenog mladića Saša kaže da mu je u tužilaštvu rečeno da se proveravaju sumnje da je bahati vozač  igrao "srpski rulet" vozeći velikom brzinom od grada Ulicom vojvode Mišića ka auto-putu i tako izazvao saobraćajnu nesreću.

- On je ušao u raskrsnicu "na crveno" sa 160 kilometara na sat. I ja sam čuo da se u Paraćinu igra taj "srpski rulet" i da su se momci u "mercedesu", a bilo ih je više, kladili. Taj rulet valjda znači da se vozi sumanuto i da se ne poštuju pravila. Ogorčen sam na vozača koji je vršnjak mog sina što makar nije pozvao telefonom da se raspita kako je, da li je živ - kaže otac.

On dodaje da mu je rečeno da će krivcu biti oduzete putne isprave kako ne bi pobegao kod rođaka u inostranstvo.

- Moj Aleksandar je odmah operisan u Beogradu. Lekari su mi rekli da je šansa da preživi 50 odsto. Uklonjen mu je veliki hematom iz glave i sanirane povrede četiri vratna pršljena. Na aparatima je i ima problema s disanjem - objašnjava otac.

Dan posle udesa, 22-godišnji mladić je trebalo da proslavi rođendan, a nakon toga i da se pridruži ocu u Švajcarskoj.

U Policijskoj upravi u Jagodini saznajemo da će krivična prijava protiv vinovnika saobraćajke biti podneta najverovatnije u ponedeljak, jer još traju istražne radnje i konsultacije s tužilaštvom.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "SRBIN"

    14. jun 2013 | 17:50

    Kina je jedino resenje za srpski mentalitet! Imamo dovoljno fudbalskih stadiona,a i dovoljno tv stanica da prenesu uzivo smaknuca ! Metak u celo,jedina ispravna kazna za takve manijake!!!

  • Лане

    14. jun 2013 | 18:09

    Сваког викенда ми по Београду овакви кољачи пролећу поред аута, пет пута сам се једва спасио. Пилицију то не занима, не раде ништа, а знају их поименце. У Белвилу се организују трке ноћу и мој комшија кад је звао полицију једном, рекли су му: "Јел онај сиви Bmw 5?Знамо ко је!" Е, то је наша мурија. Док смрадови неком дете не размажу по тротоару, нико неће реаговати. Све се тако ради овде, све! Ето видећете!!!

  • GoranM

    14. jun 2013 | 17:44

    160 km/h na crveno? Taman i da nije u pitanju srpski rulet, nije ništa manje bahato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA