SOSIJETE ŽENERAL: Olakšice za penzionere

Evergrin keš krediti odobravaju se u iznosu od 50.000 do 300.000 dinara, sa rokom otplate od 12 do 36 meseci, uz fiksnu kamatnu stopu od 21 odsto godišnje

  • 1

"Sosijete ženeral" banka predstavila je danas ponudu Evergrin klub, namenjenu penzionerima.

Kako je istakao Miroslav Rebić, član IO "Sosijete ženeral" banke, na ovaj potez navela ih je činjenica da je širom Srbije veoma teška ekonomska situacija, i da je sve više gradova u kojima su penzioneri brojniji od radnika.

- Evergrin klub daje mogućnost plaćanja robe i usluga kod preko 100 partnera sa kojima je banka sklopila ugovor u ovom trenutku, a koji će odobravati popuste do 50 odsto na više od 400 prodajnih mesta širom Srbije. Potrudili smo se da se među njima nađu maloprodaje gde penzioneri najčešće kupuju: apoteke, optike, privatni domovi zdravlja, banje, prodavnice mešovite robe, čak i lanci poznatih brendova za decu, jer su se penzioneri izjasnili da su im kupovine za unučiće na petom mestu po prioritetima. Dovoljno je da član Evergrin kluba ponese i pokaže svoju člansku karticu i ostvari popuste čak do 50 odsto - precizirao je Rebić.

Ukoliko penzioner prenese penziju u "Sosijete ženeral" banku, stiče uslov i za dobijanje Evergrin kredita, u čiju su cenu uključeni životno osiguranje i Masterata kreditna kartica.

- Kartica je bez naplate naknade za mesečno održavanje osnovne kartice, tokom otplate kredita, a najduže do 36 meseci, sa limitom u visini jedne penzije. Prva rata dospeva tek nakon 30 dana. Evergrin keš krediti odobravaju se u iznosu od 50.000 do 300.000 dinara, sa rokom otplate od 12 do 36 meseci, uz fiksnu kamatnu stopu od 21 odsto godišnje i administrativni trošak od dva odsto. Uslov za odobravanje kredita je prenos penzije u našu banku. Starosna granica za podnošenje zahteva je produžena, a prilikom otplate poslednje rate kredita, klijent može da ima najviše 75 godina - naveo je Rebić.

Evergrin krediti za refinansiranje odobravaju se u iznosu od 50.000 do 500.000 dinara sa rokom otplate od 12 do 60 meseci, uz fiksnu kamatnu stopu od 23 odsto godišnje i administrativni trošak od dva odsto. I ovde je obavezan uslov za odobrenje kredita prenos penzije u "Sosijete ženeral".

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA