Spalio se jer nije mogao da vrati kredit!

Valjevska policija pronašla je spaljeno telo Radovana Živkovića (56), a pretpostavlja se da se nesrećni čovek ubio zbog nagomilanih dugova koje nije mogao da vrati

  • 13

Radovan Živković (56) iz Valjeva spalio se jutros u kući u kojoj je živeo!

Kako saznajemo, on se polio benzinom i zapalio, jer nije mogao da vrati nagomilane dugove.

Radovan je samoubistvo izvršio u kući u kojoj je sam živeo, u Varvarinskoj ulici, na periferiji Valjeva.

Istražni organi navode da ne postoji sumnja da je u pitanju ubistvo, jer sve ukazuje na to da je Radovan sebi oduzeo život tako što se zapalio.

Gotovo ugljenisano telo u jednoj od soba su pronašli valjevski vatrogasci. Prema prvim rezultatima istrage, nesrećni čovek se odlučio na ovaj korak jer je zapao u velike dugove. To potvrđuju njegovi prijatelji i komšije.

Radovan i njegova žena su ranije u kući otvorili prodavnicu, međutim, pošto su bili u gubitku, prodavnicu su zatvorili, a Radovan je podigao kredit, da bi mogao da vrati dugove. Međutim, u međuvremenu je ostao bez posla u valjevskom "Remontu" i više nije mogao da vraća kredit, a kamata je vrtoglavo rasla - kažu komšije i prijatelji nesrećnog čoveka.

Prema njihovim rečima, čak su neke komšije, koje su mu bili žiranti, morali da vraćaju kredit umesto njega.

- On nije mogao da im pogleda u oči, a nije imao nikakvo rešenje. Radovan je bio čestit čovek, koji nije uspeo da se snađe u ovom pokvarenom vremenu - kažu oni.

Komšije i prijatelji kažu da su Radovana, zbog nemaštine u koju je zapao i problema koje je donela besparica, pre nekoliko meseci napustile žena i dve ćerke, koje su se odselile u kuću ženinog oca.

– Sve ga je pritislo, problemi sa svih strana. Problemi su se samo nizali, a sve je krenulo od onda kada više nije mogao da vraća kredit. On je bio takav čovek da nikada nikoga nije prevario i onda se teško nosio sa situacijom u kojoj se našao. Zbog svih problema, žena se sa ćerkama sklonila u kuću svoga oca. Tužno - kažu Radovanovi prijatelji.

Uviđaj na licu mesta su obavili pripadnici valjevske policije i Višeg suda u Valjevu, a telo nesrećnog čoveka je poslato na obdukciju.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kagero

    16. jun 2013 | 14:08

    @vlada, jel si ti onaj isti sto se puva da ima audi I da ga vozi 200 km/h? Nista, sreca tvoja da imas pare a nesreca da nemas mozga. Cekaj da se medicina jos malo unapredi pa mozda da platis transplataciju mozga.... jer ovi komentari koje ostavljas samo ukazuju da ti je preko potreban....

  • Zasto

    16. jun 2013 | 16:45

    Nije sklopio dogovor kao ceca pa dobio nanogicu,ionako njegov dug je kap u moru sta je ceca kriminalac. pokrala

  • Kagero

    16. jun 2013 | 16:14

    @vlada, kao sto rekoh u dole navedenom komentaru.... procitaj jos jednom za svaki slucaj ako nisi razumeo. Mada, kada dodje vreme, nemoj stedeti. Ko zna mozda ti presade pileci umesto cureceg.... mada I sa tim bi odlicno prosao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA