Devojka (18) odsekla glavu ocu koji ju je silovao!

Stanovnici mesta Reng na Papui Novoj Gvineji sada su napravili "štit" oko devojke (18), odbijajući da je predaju policiji jer smatraju da je njen "zli" otac zaslužio da umre

  • 10

Jedna tinejdžerka iz Papua Nove Gvineje odrubila je glavu svom ocu zato što ju je silovao u njihovom domu.

Stanovnici mesta Reng sada su napravili "štit" oko devojke (18), odbijajući da je predaju policiji jer smatraju da je njen "zli" otac zaslužio da umre.

Lokalni sveštenik otac Lukas Kumi rekao je da cela zajednica odbija da dozvoli da devojka bude podvrgnuta bilo kakvoj istrazi.

- Stanovnici našeg kraja su otišli do njihove kuće čim je prijavila ubistvo. Svi su videli obezglavljeno telo njenog oca i ona nam je objasnila zašto ga je ubila - naveo je sveštenik Kumi.

On je dodao da je njen otac (40) silovao svoju ćerku nakon što je njegova žena sa drugo dvoje dece otišla u posetu rodbini.

- On je ušao u devojčinu sobu i silovao je nekoliko puta u toku noći. Želeo je da je siluje opet ujutru, ali ona je ugrabila ogroman nož i odsekla mu glavu - priča sveštenik Kumi.

Sve što je devojka uradila bilo je zbog traume i zlodela koje joj je otac pričinio. Takođe, zajednica ne želi da obezbedi sahranu za oca.

Slučajevi silovanja, ubistava, ubijanja veštica i prostitucija su česti na Papui Novoj Gvineji. Da bi sprečila porast zločina i bezakonja, vlada je uvela smrtnu kaznu za teške prekršaje.

(M. R. / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA