SIN ŽENE IZBODENE U KRALJEVU: Molim vas, pomozite mojoj mami, krvari na ulici!

Dvanaestogodišnji sin Tanje J. (34) telefonom zvao pomoć kada ju je nožem u grudi i leđa izbo poznanik Risto Jovanović (29). Napadač uhapšen, žena van životne opasnosti

  • 3

Risto Jovanović (29) je uhapšen juče jer je izbo poznanicu Tanju J. (34) u Kraljevu naočigled njenog maloletnog deteta.

- Molim vas, dođite, pomozite mojoj mami, evo je krvari na ulici – plačljivim glasom je potražio pomoć telefonskim pozivom dvanaestogodišnji dečak.

Kako "Alo!" saznaje, sve je počelo u subotu uveče kada je Risto pozvao Tanju telefonom i zatražio da mu se vrati ili će je ubiti.

On ju je narednog dana čekao da izađe iz stana sa sinom i odlučio da je napadne.

- Počeo je najpre da je preklinje i moli da mu se vrati. Govorio je da je "puno voli" i "da ne može da živi bez nje". Međutim, kada mu je rekla da se pomeri od nje, Risto je izvadio nož i počeo da je ubada po gornjem delu tela – objašnjava izvor blizak istrazi.

Tanja je primljena u kraljevačku bolnicu sa dosta izgubljene krvi. Imala je četiri uboda u grudi i leđa, a jedan ubod je oštetio plućnu maramicu. Odmah je operisana i nalazi se van životne opasnosti.

Srećom, u metežu nije povređen maloletni dečak koji je policiji dao detaljan opis napadača.

Podsetimo, sličan slučaj se dogodio nedavno kada su napadnute štićenice Sigurne kuće u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istocnjak

    18. jun 2013 | 08:24

    dozivotna ili da se uvedu smrtne kazne kao i za pedofila koji je u leskovcu uhapsen sa nozem u pokusaju da odljubi maloletnice, i za onoga sto je upao u sigurnu kucu, kao i za onu trojicu koji su pred policijom pretukli bracni par i policajce, mada bi policiju trebali malo da propuste kroz sake jel oni samo nevine hapse a kada hapse one krive daju im ultimatumske protekcije.

  • Ševarice

    18. jun 2013 | 11:20

    John. Razumem ja da on ne može bez one stvari, ali ona stvar se dobija na drugi način, a takođe one stvari ima i na drugim mestima. Moj zaključak je da ovaj nasilnik nema ispravnu stvar za onu stvar, a nažalost ni sudstvo nema ispravnu stvar za njega.

  • John

    18. jun 2013 | 10:51

    Nemoze risto bez one stvari kao I pyno puno naroda.bjednik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA