Umetnica 20 godina tvrdi da je ćerka kralja Belgije, sada mora da dokaže na sudu!

Delfina Boel, za koju se kaže da je umetnik, već dugo ponavlja da je kraljeva ćerka, a to koristi i u temama svojih radova. Ona već dvadesetak godina javno tvrdi da je kraljeva ćerka, a belgijski monarh nikada nije komentarisao njene navode

  • 0

Delfina Boel (45), koja tvrdi da je nepriznata ćerka belgijskog kralja Alberta Drugog, pozvana je danas u sud u Briselu da u sudskom postupku dokaže svoje tvrdnje, saopštio je njen advokat.

Poziv za sud je dobio i monarh sa svoje dvoje dece.

Delfina Boel, za koju se kaže da je umetnik, već dugo ponavlja da je kraljeva ćerka, a to koristi i u temama svojih radova. Ona već dvadesetak godina javno tvrdi da je kraljeva ćerka, a belgijski monarh nikada nije komentarisao njene navode.

Advokat Boelove potvrdio je da je angažovan da bi pokrenuo sudski postupak za utvrđivanje očinstva, ali nije želeo da iznosi detalje.

Kraljevska palata potvrdila je da su pozivi upućeni princu Filipu i princezi Astrid, kao i kralju Albertu Drugom.

Prema belgijskom zakonu, kralj nije dužan da se odazove pozivu suda, dok je sud odbio da komentariše postupak između fizičkih lica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA