STIŽE ZAHLAĐENJE: Tropske vrućine narednih 10 dana, sledeće nedelje prijatnije

Nakon grmljavina, najavljenih za početak naredne nedelje, temperatura će pasti za nekoliko stepeni i do kraja juna neće preći trideseti podeljak

  • 4

Talas tropskih vrućina, koji je početkom nedelje stigao u Srbiju, trajaće oko deset dana, tačnije do 27. juna, kada se očekuje smanjenje temperature za skoro sedam stepeni, te toplo, ali znatno prijatnije vreme.

Naime, prema podacima na sajtu accuweather.com, Srbiju do vikenda očekuju temperature do 37 stepeni, a zatim će se živa u termometru "spustiti" na 32, odnosno 34 stepena.

Naredne srede, 26. juna, grmljavina će doneti rashlađenje, nakon čega, sve do kraja meseca, temperature neće prelaziti trideseti podeljak.

Slična prognoza, sa dva do tri stepena razlike, nalazi se i na sajtu Hidro-meteorološkog zavoda Srbije. Ovde je navedno da nas do vikenda očekuju temperature između 34 i 36 stepeni, a zahlađenje od nekoliko stepeni stiže već naredne nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexa

    18. jun 2013 | 19:57

    Haha neka bude kako bude ali RHMZ nista ne verujem a ni pvi nisu nista bolji imam ih na telefonu, proveo sam dan radeci u garazi legao i jos izbija iz mene znoj to nije normalno,jedva cekam tus pa na limunadicu i kafu, vreme je za godisnji odmor i brckanje

  • Raspucin

    18. jun 2013 | 20:58

    Vreme ce biti mestimicno do naizmenicno, sa mogucim promenama, usled delovanja ciklona sa Atlantika i klimatskih promena iznad Karpata.

  • lipa

    18. jun 2013 | 20:32

    milion stepeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA