SMRT U DIREKTNOM PRENOSU: Deca tuže Foks zbog očevog samoubistva! (VIDEO)

Američka televizija prenosila je uživo poteru za čovekom koji je ukrao kola i sebi pucao u glavu nakon što su ga policajci sustigli i opkolili

  • 2

Troje dece, uzrasta 9, 13 i 15 godina, tužilo je američku televiziju "Foks", tvrdeći da su preživeli emocionalnu traumu, gledajući samoubistvo svog oca na tom kanalu. Naslednici Džona Dona Romera (32), koji se ubio hicem u glavu nakon što ga je policija opkolila, podneli su tužbu pred sudom u u Feniksu u američkoj saveznoj državi Arizona.

Deca u tužbi navode da su se uznemirila nakon gledanja video-klipa tragičnog događaja postavljenog na internet.

- Slike su nam se stalno vraćale. Imali smo problema sa snom i uznemirujuće misli - izjavili su naslednici samoubice, Džo Don junior i njegov dve godine mlađi brat Frenk. Oni su dodali da posle gledanja snimka nisu bili u stanju da idu u školu i pohađaju nastavu.

Njihov otac je izvršio samoubistvo prošle godine nakon policijske potere. Posle nekoliko milja vožnje po pustinji, vozač ukradenog automobila je napustio vozilo, otišao do obližnjeg žbuna, izvadio pištolj, uperio ga sebi u glavu i pucao.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    19. jun 2013 | 12:49

    i da dobiju milijarde nista im nece zameniti tatu

  • made in great britain

    19. jun 2013 | 14:56

    A mozda im je stalo samo do para. Tragicno u oba slucaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA